Svalövs kommun

Alfabo invigt

Ballongsläpp och bandklippning när nya förskolan Alfabo i Tågarp invigdes.
Invigning med ballongsläpp
Bandet klipps
Barnen fick hjälp av kommunstyrelsens ordförande Karl-Erik Kruse och ordförande i välfärdsutskottet Birgitta Jönsson när bandet som förkunnande förskolan invigd skulle klippas. Trots regn och rusk var det bara glada miner. Efter bandklippningen var det dags för ballongsläpp, heliumfyllda ballonger skickades upp i luften. Varje ballong var försedd med ett litet meddelande som uppmanar mottagaren att skicka ett vykort till förskolan i Tågarp.
 
- Vi är nöjda och glada för denna jättefina förskola som ger oss förutsättningar att bedriva en bra verksamhet, sa rektor Inger Forsén. Förskolan ska vara trygg, rolig och lärorik, sa rektorn och undrade om barnen också tyckte så — ett rungande ja bekräftade att barnen gillar sin förskola. - Idag är det förskolans dag, fortsatte rektorn och då passar det ju bra att fira invigningen av en ny förskola.
 
Förskolan har redan varit igång i några månader. Här finns tre olika avdelningar och ungefär 45 barn är inskrivna idag. Alla barnen är från Tågarp med omnejd. De har nu fått en rymlig, ljus och trevlig förskola som ska ge dem en bra start i livet.
 
Byggherren Lars Håkansson framförde sitt tack till alla som varit inblandade i bygget av förskolan och pekar på det positiva i att barnen i Tågarp nu har en egen förskola med bra kapacitet för framtiden.
Nya cyklar dagen till ära

Nya cyklar dagen till ära.

Publicerad: 2011-05-19

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun