Svalövs kommun

Vad ska kommunens ny familjecentral heta?

I slutet av september, i samband med Svalövsmässan, inviger vi en familjecentral i Svalövs kommun. Vid invigningen kommer det att arrangeras ”Öppet Hus” för allmänheten och vi kommer även att döpa verksamheten. Till dopet vill vi därför gärna ha ditt namnförslag!

Foto på händer som formar ett hjärta runt ett par babyfötter.

Vad är en familjecentral?
Syftet med en familjecentral är att sätta barns, föräldrars och blivande föräldrars hälsa i fokus. Här finns tillgång till barnmorskemottagning, barnavårdscentral, öppen förskola, rådgivning och stöd från socialtjänst och, inte minst, andra föräldrar och barn. Allt är samlat under ett tak. Det är frivilligt och öppet för alla familjer, oavsett hur den ser ut. Det är gratis att besöka verksamheten.

Var kommer familjecentralen att finnas?
Verksamheten kommer att vara placerad i före detta Månsaboskolans lokaler intill Linåkerskolan i Svalövs tätort.

Namnge familjecentralen
Var med och namnge den nya verksamheten. Sista datum då vi måste ha ditt förslag är den 30 juni. Tillsammans med namnförslaget får du gärna också kort motivera ditt namnval.

Vinnande förslag
Bildningsnämnden och socialnämnden kommer i augusti tillsammans att besluta om vilket förslag som blir det vinnande. Detta publiceras sedan på kommunens hemsida och i Papperstidningen Svalövsbygden.

Så här lämnar du ditt förslag
skickar ditt förslag med vanlig post till Heleneborgsskolan, Box 53, 268 21 Svalöv. Märk kuvertet ”Familjecentralen - namntävling”.

Det går också bra att lämna ditt förslag via vårt webbformulär här på hemsidan.

OBS! Lämna ditt förslag senast den 30 juni.

Publicerad: 2017-05-10

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun