Svalövs kommun

Sugen på att starta företag eller utveckla en ny företagsidé?

Funderar du på att starta eget? Har du redan ett företag men vill kanske utveckla en ny verksamhet eller ett nytt ben att stå på? Då är The Academy den perfekta kursen för dig?

Illustration för kursen "The Academy".

Vi vänder oss till dig som har drömmar om att starta din egen verksamhet med ambition att kunna leva på ditt företagande.

Vi vänder oss också till dig som redan har ett företag men som vill utveckla en ny verksamhet eller ett nytt ben att stå på..

Genom interaktiva workshops får du med dig vad du behöver för att kunna starta upp din egen verksamhet. Du får ta del av framgångsnycklar för att snabbt ta din idé till marknaden, lära dig sälja och marknadsföra din tjänst eller produkt utan en stor budget. Vi låter dig uppleva hur det känns att ta dig utanför din trygghetszon och utveckla entreprenöriella egenskaper som mod, innovation och nyfikenhet.

Det är Familjen Helsingborg och Forza of Sweden, som har 10 års erfarenhet av entreprenörskapsutbildningar, som tagit fram kursen.

Kursstart den 19 mars
The Academy är en utbildning i sex delar – som genomförs i Svalöv med start den 19 marslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster - där vi visar, och låter er testa, ett annat perspektiv på företagande och entreprenörskap än det som vanligtvis erbjuds.

OBS! Sista ansökningsdatum är den 5 mars.

Mer information om The Academylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ansök till kursen härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad: 2018-02-13

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun