Svalövs kommun

Öppet hus med höstmarknad

Lördagen den 6 oktober, klockan 10-14, bjuder Svalöfs gymnasium in till öppet hus med höstmarknad. Träffa personal och elever på alla våra program. Mycket att uppleva och prova samt många utställare på plats.

Skriv alternativtext här...

Framför Svalöfs gymnasiums huvudbyggnad möts du av en härlig höstmarknad där du kan köpa närproducerade grönsaker, blommor, delikatesser, presenter, goda korvar, kryddor, kakor & bröd samt mycket mer.

Du är också välkommen in i vår vackra huvudbyggnad för att träffa elever och personal på alla våra program och se våra olika aktiviteter. Det serveras god lunch i matsalen.

Våra verkstäder är öppna på Söderhus och glöm heller inte att hälsa på elever & lärare på tävlingsteknikprogrammet på Motorbanan Ring Knutstorp i Kågeröd.

Vi arrangerar rundvisning bland våra kor, kalvar, får och höns och missa inte att hälsa på hos alla våra smådjur i stallarna och vår djurpark - där händer det mycket. Vår veterinärklinik är öppen och det finns också möjlighet att hälsa på i hundens hus.

På Västerhus kan ni ta er en titt på våra nya fina lokaler med matsal och undervisningsrum. På Felestad visar Jordbruks-, transport- och anläggningsprogrammet sina fina maskiner. Allt ifrån traktorer, grävmaskiner till lastbilar. Anläggningsprogrammets verkstäder är öppna och ME-skolan får besök av YouTube-profilen Hampus Hedström.

Det kommer att grillas korv och hamburgare till försäljning.

När: lördagen den 6 oktober, kl. 10.00–14.00.
Var: Svalöfs gymnasiumlänk till annan webbplats, Rönnebergsvägen 8, 268 34 Svalöv, samt på Ring Knutstorp, motorbananlänk till annan webbplats, box 112, 268 05 Kågeröd.

Det blir en fantastisk dag med mycket upplevelser.

Hjärtligt välkommen!

Publicerad: 2018-09-11

Sidansvarig: Daniel Henriksson

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun