Svalövs kommun

Ekonomi, resor och inackordering för gymnasieelever

Inför läsåret 2019/2020

Nytt för i år är att alla som behöver ett resekort för sina dagliga resor till gymnasiet måste ansöka, även om du har haft ett busskort för läsåret som har gått. Ansökan om resekort måste i fortsättningen göras inför varje nytt läsår.

Ansökan skickas in till: Svalövs kommun, Resekort gymnasiet, 268 80 Svalöv alternativt lämnas ansökan in i receptionen i Kommunhuset.

Om du inte har fått en ansökningsblankettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller du behöver en ny kan du skriva ut den från hemsidan eller få en ny i receptionen.

Regler för resekort finns till höger under relaterad information.

Nytt är även att resekorten kommer att skickas hem till elevens folkbokföringsadress.

Resekortet är personligt och får ej överlåtas.

Blir kortet förstört eller om du blir av med det kan ett nytt köpas i receptionen på Svalövs kommun. Det kostar 30 kr oberoende av när under terminen det inträffar.

Kortet ska sparas och är laddningsbart inför ett nytt läsår
Det finns mer information om till exempel inackorderingstillägg och resebidrag på kommunens hemsida. Kvarstår frågor så är du välkommen att ta kontakt med Svalövs kommun.

”Hantering av personuppgifter: När du fyller i tillhörande blankett lagras inga personuppgifter hos kommunen. Kommunen blir personuppgiftsansvarig för dina personuppgifter när den ifyllda blanketten skickats och tagits emot av kommunen. För mer information om hur dina personuppgifter behandlas i ditt ärende hänvisas till kommunens hemsida: svalov.se/personuppgifter.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Publicerad: 2020-05-14

Sidansvarig: Ulrika Bodenäs

Relaterad information
Relaterade länkar
Kontakt

Ekonomiassistent

Katrin Nilsson
0418-47 50 76
E-post

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun