17 augusti 2022 kl. 18.00-20.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Föreläsning med Tomas Montelius

Pressfotografen och bildkonstnären Tomas Montelius föreläser i samband med sin aktuella konstutställning i kommunhusets cafeteria.

När: 17 augusti kl. 18.00
Var: fullmäktigesalen, kommunhuset i Svalöv
Arrangör: Konstföreningen vid Svalövs kommun

Tomas har under hela sin yrkesverksamma tid arbetat med bilder på olika sätt. Han arbetade under 20 år som pressfotograf på Helsingborgs Dagblad och var även teaterfotograf vid Helsingborgs stadsteater under många år. På vägen föddes idén till konstfotografisk verksamhet, som han fortsatt att odla efter sin pensionering. Tomas lovar oss en spännande resa från då till nu i bildens tecken, med höjdpunkter från sin tid som pressfotograf.

I kommunhusets cafeteria ställer Tomas ut fotografiska verk under augusti månad. Utställningen kan ses från kl. 17.30 i samband med hans föreläsning den aktuella kvällen. Under kvällen bjuder Konstföre­ningen vid Svalövs kommun på fika.

Varmt välkommen!