10 december 2023 kl. 11.00-17.00  OBS! Evenemangetdatumet har redan passerat!

Svalövs julmarknad

Traditionell julmarknad i Svalöv.

När: 10 december kl. 11.00-17.00
Var: Torget i Svalöv

Det blir bland annat besök av jultomten, ponnyridning, dans kring granen, pyssel för barnen, knallar, dans, sång och musik. Julparad på (h)jul. Även Kulturskolan bjuder på julstämning i anslutning till julmarknaden (se tider och platser i programmet nedan) och Svalövs bibliotek har öppet mellan kl. 12.00-14.00.

Svalövs julmarknad gästas också av turnén "En magisk julresa med SMARTa tätorter i Svalövs kommun, där julens magi möter Skånes Änglar". Här kan man träffa tomtemor och tomtefar för att lämna in sin önskelista. Tomteduon och änglarna umgås med er och bjuder på glögg, pepparkakor och skumtomtar.

Julmarknadens program Öppnas i nytt fönster..

Välkommen!