14 juli 2024 kl. 18.00-23.00

Sommarsöndag på Fridhem med Charlie Brolund

Charlie Brolund uppträder på Fridhems sommarsöndag.

När: 14 juli kl.18.00-23.00 (konserten börjar kl. 20.00)
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Charlie Brolund är en ny och kraftfull röst inom den svenska visrocken. Med det nya albumet ”Brunnen” bjuds lyssnaren in till en unik mix av svensk folkrock, visjazz och singer- songwriting från 60- och 70-talet. Charlie berättar personligt om vardagens gåvor och utmaningar, om livets glimrande ögonblick. Det handlar om hopp och tvivel inför framtiden men framför allt om en förundran och tacksamhet över den stund vi fått. Välkommen in i en musikalisk och poetisk värld full av dynamik och kontraster, lekfullhet och allvar.

I sommar bjuder Fridhem in till hela sju söndagskonserter, fler än någonsin! Kom som du är, ta med en vän! Mat och dryck betalar du för, resten bjuder vi på! Du hittar hela programmet under Fridhemsbaren! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!