4 augusti 2024 kl. 18.00-23.00

Sommarsöndag på Fridhem med Emil Jensen & Co

Årets Nils Ferlin-pristagare Emil Jensen tillbaka på Fridhems Folkhögskola! Alla som sett Emil trollbinda sin publik live genom åren har upplevt hans helt unika blandning av musik och poesi, allvar och komik, personligt och politiskt.

När: 4 augusti kl.18.00-23.00 (föreställningen börjar kl. 20.00)
Var: Fridhems folkhögskola, Svalöv
Entré: gratis

Med sig på sommarturnén 2024 har Emil även Anna Dager på cello och sång och Hanna Ekström på fiol och sång. Anna och Hanna från Stockholm strings har genom åren synts med allt från First aid kit till Popsicle. Tillsammans med Emil Jensen har de turnerat sen 2015 och arrangerat musiken ihop både live och på skiva.

I sommar bjuder Fridhem in till hela sju söndagskonserter, fler än någonsin! Kom som du är, ta med en vän! Mat och dryck betalar du för, resten bjuder vi på! Du hittar hela programmet under Fridhemsbaren! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kom och njut av både mat, dryck, musik och trevligt sällskap!

Välkommen!