Svalövs kommun

Bibliotek

Välkommen till ditt bibliotek!

Väggmålning av Henriette Udsen i Svalövs bibliotek.

Väggmålning av Henriette Udsen i Svalövs bibliotek.

Stängda bibliotek


För att dämpa den ökade smittspridningen av covid-19 väljer Svalövs kommun att hålla kommunens folkbibliotek stängda fram till och med nyår.

Har du en reserverad bok att hämta?
Eller ett akut ärende som inte kan lösas på annat sätt än på biblioteket?
Hör av dig till oss genom den här kontaktlänkenlänk till annan webbplats, så hittar vi en lämplig tid.

Via kontaktlänken kan vi även erbjuda take away! Biblioteket sätter då ihop ett bokpaket enligt dina önskemål. Detta kan sedan hämtas på avtalad tid. I viss utsträckning kan vi även erbjuda hemleverans.

Du kan som vanligt också ringa oss på: 0418-47 51 30
Eller skicka e-post till: biblioteket@svalov.se

Vill du återlämna böcker? Använd bibliotekets utvändiga bokinkast.

Missa inte alla våra digitala möjligheter, som e-böcker, boktips och bokcirklar online. Du hittar dem på bibliotekfh.se, i Biblio-appen samt på Facebook och Instagram.

Här är ett pressmeddelande med mer information om stängningen.PDF (pdf, 80.9 kB)Biblioteken i Svalöv är en del av samarbetet Familjen Helsingborg. Med ett lånekort på Svalövs bibliotek har du därför tillgång till 11 kommuners och 55 biblioteks samlade bestånd, i runda tal en halv miljon titlar, och sammanlagt över 2 miljoner böcker, ljudböcker, filmer m.m.

På den gemensamma hemsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster reserverar du dina medier, laddar ner e-böcker och strömmar ljudböckerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, testar språkkurser, läser dagstidningar från hela världen, samt tar del av allt som händer på våra olika bibliotek.


Publicerad: 2020-12-01

Sidansvarig: Elisabet Viktorsson

Följ oss på:

Följ Svalövs bibliotek på Facebook

Följ Svalövs bibliotek på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan får du läsa mer om vad som händer på biblioteket och hitta personliga rekommendationer och tips från bibliotekets personal. 

 

Kontakt

Kulturchef

Elisabet Viktorsson
0418-47 51 34
e-post

Svalövs kommun | 268 80 Svalöv | Besöksadress: Herrevadsgatan 10
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Telefon: 0418-47 50 00 | Fax: 0418-47 50 26 | E-post: info@svalov.se

© 2016 Svalövs kommun