Artikeln publicerades 8 april 2022

Var med och utveckla vården och Svalövs kommuns hälsoarbete!

Medborgarrådet bjuder in alla medborgare i alla åldrar att komma med idéer, åsikter och förslag till våra träffar under året. Du är välkommen på drop-in en gång eller flera - helt upp till dig! Det finns också permanenta platser lediga för dig som vill vara med under hela resan. 

På medborgarrådet sitter vårdcentralen med olika representanter och vi gästas även av olika professioner från kommunen. Målet är en bättre vård och ett friskare Svalöv. Vi diskuterar och lyssnar in medborgarnas behov. Hittills har vi bland annat berört vårdcentralens arbetssätt, förbättringsarbete, kontinuitet i vården, covid-rutiner och information, blodtrycksrummet, barn och ungas hälsa, psykisk ohälsa, aktiviteter för äldre, stress och ergonomi och mycket mer. Det är helt fritt vilka ämnen medborgare önskar ta upp i rådet.

Så - har du tankar som berör vården ta din chans att påverka! Kom och prata med oss, vi lovar att lyssna.

Nästa träff är den 19 april kl 17.00-18.30 på vårdcentralen i Svalöv. Ytterligare en träff är inplanerad den 7 juni. För mer information, besök eller ring vårdcentralen, 0418-65 15 50, och fråga efter Linda.