Nyheter


 • Svalövs kommun satsar på belysning
  Svalövs Kommunservice Gata & Park kommer inom kort starta upp ett antal olika projekt som berör den kommunala belysningsanläggningen. 

 • Ängslyckans juldekoration i äldreboendets entré. Julstämning på Ängslyckan i Teckomatorp
  I måndagsmorse avtäckte Ängslyckans äldreboende sin jullucka i byakalendern. Det är femte året som evenemanget arrangeras i Teckomatorp och det är första året som boendet medverkar i kalendern.

 • Informationsmöte om Senior Sport School i Svalöv
  Är du 60+ och vill vara med på ett hälsoäventyr där du får komma ut, röra lite på dig och knyta kontakter?

 • Projektledare Alexia Lauridsen i förgrunden och minglande företagare och arbetssökande i bakgrunden. Höstmingel med företag på AME
  I onsdagskväll jobbminglades det i Arbetsmarknadsenhetens lokaler. De inbjudna minglarna bestod av ett 15-tal motiverade och drivna arbetssökande från Ukraina samt fyra företagare som hoppades på en framtida matchning.

 • Adventskalender Svalövs kommun 2022 Svalövs kommuns julmarknader!

  Nu när den första snön väl hittat hit och julen står vid dörren är det så dags för både nya och gamla traditioner att ta vid. I år vankas det därför mer julmarknader än någonsin runt om i byarna.

 • Måltidsservice lagar årets julmiddag
  Måltidsservice erbjuder dig som är 65+ att beställa julmat för avhämtning. Allt ingår från ägg & sill till kallskuret, småvarmt & julgodis.

 • En av gästerna omgiven av personalen på Tussilago. "Jag tänker ofta på vad jag skulle gjort om ni inte fanns"
  I dag bjuder vi på en inblick i Tussilagos dagverksamhet. Vi får en pratstund med personalen och med Ulla-Britt som dagligen kommer på besök. Verksamheten finns i Ängslyckans lokaler i Teckomatorp och här bjuds det på dagliga aktiviteter för personer som bor hemma och har en diagnostiserad kognitiv svikt.

 • På bilden från vänster syns Mats Nilsson, konsthantverkare från Sölvesborg, Robert Harding, konstnär och Timsam Harding, konstnär, stående vid en av Robert Hardings skulpturer vid Svalövssjön. Välkända konstnärer på besök
  På måndagen den 28 november fick Svalöv besök av några konstnärer som är välkända för många Svalövsbor sedan tidigare.

 • Kommunfullmäktiges sammanträde fortsätter
  Välkommen till kommunfullmäktiges sammanträde, del 2, i kommunhuset, Svalöv, tisdagen den 29 november 2022, klockan 18.30.

 • Här är alla glada medarbetare från Gata & Park! På besök i Gata & Parks julverkstad!
  Nu är det första advent och julen väntar runt hörnet. Överallt i kommunen börjar julstämningen att infinna sig och inte minst så inne på Gata & Parks julverkstad. Här förbereds just nu alla kommunens juldekorationer för fullt.