Artikeln publicerades 3 oktober 2022

Anhörigcaféerna startar upp igen

Har du saknat anhörigcaféerna som anhörigstödet brukar bjuda in till?

Inte så konstigt. Det har nämligen varit uppehåll under en längre tid på grund av pandemin, men nu sätter snart anhörigcaféerna i gång igen. Höstens första träff är på Kvarnhuset i Svalöv den 13 oktober, följt av ytterligare två träffar den 8 november och den 15 december.

Vad är ett anhörigcafé?
En caféträff för dig som vårdar någon som är långvarigt sjuk, äldre eller som har en funktionsvariation och som vill träffa andra som befinner sig i en liknande situation.

På träffen fikar vi tillsammans och utbyter tankar och erfarenheter. På caféet kan du även ställa frågor och få en pratstund med både demenssjuksköterskan och anhörigsamordnaren. Det går också bra att ta med din närstående. Vi bjuder på fikat!

Läs mer om anhörigcaféerna i evenemangskalendern Öppnas i nytt fönster..

Välkommen!