Artikeln publicerades 25 april 2023

Ny webbplats och nytt bibliotekssystem medför ändrade öppettider!

Bibliotek Familjen Helsingborg uppdaterar sig. Detta innebär begränsningar i bibliotekens service och andra öppettider.

Fram till 3 maj går det inte att skaffa bibliotekskort, låna, logga in på mina sidor, göra omlån, se befintliga lån eller reservera. Det kan också uppstå störningar vid användning av filmtjänsten Cineasterna och appen Biblio för e-böcker.

I Svalöv kan du besöka biblioteket under begränsade öppettider Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att kopiera, skriva ut, låna dator, läsa tidskrifter och dagspress. Svalövs bibliotek stänger kl 17.00 torsdag 27 april. Måndag 1 maj är biblioteket helt stängt. Från och med 3 maj har vi öppet som vanligt med det nya bibliotekssystemet på plats och nytt utseende på webbplatsen bibliotekfh.se.

Biblioteken i Billeberga, Kågeröd, Röstånga och Teckomatorp är stängda och öppnar igen enligt ordinarie öppettider från 4 maj.

Vi ber er att ha lite extra tålamod om de nya systemen inte flyter på helt problemfritt under den första tiden efter bytet. Tack på förhand!