Artikeln publicerades 3 juli 2023

Svalövs kommun besökte Ungdrive i Lund

I fredags gjorde Svalövs kommun en glädjefylld resa till Ungdrive i Lund för att utforska och utbyta idéer om entreprenörskap. Det blev en dag full av entusiasm och inspiration, där de unga entreprenörerna visade upp sin kreativitet och framåtanda.

Redo för entreprenörskap

Ungdrive är en plats där unga människor kan få stöd för att starta sina egna verksamheter samt förverkliga deras entreprenöriella idéer. Dessa idéer stod verkligen ut i fredags när ungdomar från hela regionen träffades för att dela med sig och ta lärdom från Ungdrives coacher. Ungdomarna var dock inte bara där för att lyssna och lära, utan de var också där för att sätta sina planer i rörelse.

Med en uppriktig passion och engagemang berättade de om sina framtidsplaner och deras ambitioner att skapa något unikt och meningsfullt. De var fulla av energi och redo att ta steget in i den spännande världen som företagare.

En plats för ungdomar att realisera sina idéer

Under besöket delades det erfarenheter och tips mellan ungdomar från olika delar av regionen.
Diskussionerna var livliga och inspirerande och det fanns en stark samhörighet bland deltagarna.

De unga entreprenörerna uppmuntrades att tänka stort och att inte vara rädda för att misslyckas, utan istället lära sig och växa från sina erfarenheter. Allt från små företag inom hållbarhet och teknik till kreativa konstprojekt var på gång och ungdomarna strålade av stolthet över sina framsteg.

Svalövs ungdomar imponerade stort genom att redan ha påbörjat sina egna verksamheter ute på plats. Med stöd från sina mentorer och rådgivare på Ungdrive, hade de lyckats omsätta sina idéer till praktisk handling.

Att se deras entusiasm och framtidstro var verkligen inspirerande. Ungdomarna har verkligen visat att ålder inte är något hinder när det gäller att driva företag. Besöket på Ungdrive i Lund var en påminnelse om att ungdomarna är vår framtid och att de har otroliga krafter att förändra och forma världen.

Svalövs kommun kan vara stolta över sina unga entreprenörer och deras framsteg. Det är med stor förväntan och glädje vi ser fram emot att se dem växa och blomstra som entreprenörer under sommaren och bortom.