Artikeln publicerades 10 augusti 2023

Var med och tyck till om Röstånga friluftsbad

Just nu pågår en medborgardialog kring friluftsbadet i Röstånga. Badet som har funnits i Röstånga sedan 1964 kommer efter nästa säsong att vara uttjänat och inte längre i bruk. Din röst är viktig för det framtida arbetet med badet.

Det första steget togs genom att bjuda in till en medborgardialog som hölls den 15 juni i Linåkerskolans aula. På plats fanns såväl politiker som representanter från kommunen. Det var ett välbesökt evenemang med över 60 besökare och det var tydligt att det finns många tankar och åsikter kring badets framtid.

Du som inte kunde delta på mötet kan göra din röst hörd genom att svara på en enkät.

- Din åsikt i frågan är viktig för att kunna upprätthålla en bra medborgardialog och för att ett så bra beslut som möjligt kunna tas av beslutsfattarna, säger Ingrid Ekström (SD), Kommunfullmäktiges ordförande.

Enkäten kommer att ligga uppe till slutet av augusti.

För att svara på enkäteten klickar du på länken nedan

Enkät om friluftsbadet i Röstånga Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Läs mer information gällande Röstångabadets framtid Öppnas i nytt fönster.

Publicerad första gången 2023-07-07.