Artikeln publicerades 22 december 2023

En julhälsning till alla medarbetare inom social sektor

Nu är julen snart här och då passar socialchef Marléne Andersson på att skicka en julhälsning till alla medarbetare inom social sektor.

Socialchef Marléne Andersson invid sin nyligen pyntade julgran.

Bästa medarbetare,

I denna stämningsfulla tid vill jag från hjärtat skicka er en varm och innerlig julhälsning.

Året har varit fyllt av utmaningar men genom ert enastående arbete har ni fortsatt att lysa upp tillvaron för våra kommuninvånare på ett sätt som är så fint.

Jag vill också ta tillfället i akt att uttrycka min djupa tacksamhet för ert fantastiska arbete där ni trots dagliga utmaningar fortsätter att göra varje dag en liten smula bättre än den förra. Ert engagemang är en avgörande kraft för att göra våra verksamheter till en varmare och mer omsorgsfull plats för alla.

Ni sprider inte bara förväntningar, glädje och tröst, utan ni skapar också en känsla av samhörighet och gemenskap i mötet med hemvårdstagaren, klienten, patienten, brukaren, den närstående och med dina medarbetare. Ni berör så många och på så många olika sätt helt enkelt.

Låt oss nu ta tillfället i akt att vila och njuta av denna julhelg med nära och kära. Ta hand om er själva och varandra. Tack för ert fina arbete och er ovärderliga insats under året som gått. Jag önskar er alla en riktigt god jul och ett strålande nytt år.

Med varma hälsningar och tacksamhet,
Marléne Andersson, socialchef