Artikeln publicerades 29 december 2023

Anders Möller utnämnd till ny VD för Svalövs Energi AB

Anders Möller, ny VD för Svalövs Energi AB

Svalövs Energi AB meddelar att Anders Möller har utsetts till företagets nya verkställande direktör (VD).

Med stor entusiasm och förväntan meddelar Svalövs Energi AB utnämningen av Anders Möller till företagets nya verkställande direktör, en roll han officiellt tog över från och med den 24 oktober 2023.

Med en imponerande bakgrund inom energisektorn, inklusive ledande roller hos Skånska Energi och Kraftringen, har Anders Möller den perfekta kombinationen av erfarenhet och vision för att leda Svalövs Energi in i en spännande framtid. Han tar över efter Stefan Larsson, kommunchef för Svalövs kommun och ser stora möjligheter i sin nya position:

- Svalövs Energi är ett nybildat energibolag men har ingen gammal historia i bagaget. Detta är något som jag tror är en fördel i en mycket omdanande energibransch säger Anders Möller.

Sedan etableringen 2021 har Svalövs Energi, ett helt kommunägt bolag, lagt en solid grund för att stärka kommunens energiinfrastruktur och främja dess utveckling. Detta nya kapitel under Anders Möllers ledning lovar att bli en tid av innovation och tillväxt.

Mats Hannander, styrelseordförande för Svalövs Energi (SD), delar sin entusiasm över denna nya utveckling:

- Med Anders Möllers breda kompetens och gedigna erfarenhet inom energisektorn vid rodret är jag övertygad om att Svalövs Energi kommer att blomstra och uppnå nya höjder. Hans vision och ledarskap är precis vad vi behöver för vår fortsatta framgång.

För ytterligare information, kontakta Mats Hannander, styrelseordförande för Svalövs Energi, på telefon 076-797 94 19 eller via e-post på mats@karlsbergsgarden.com.