Artikeln publicerades 28 mars 2024

Möt Bertil Hagberg

Att se världen från ovan är ett privilegium få förunnat. Bertil Hagberg är en mästare i konsten att fånga skönheten i landskap ur luften.

Vem är Bertil Hagberg

Bertil Hagberg är en man med mycket energi, livsglädje och en passion för fotografi. I denna intervju så får vi höra om allting från hans tidiga liv som grafiker till att han fann sig själv lockad av kamerans lins, dragen till möjligheten att frysa ögonblick i tid och uttrycka sitt konstnärliga sinne på ett annorlunda och konstnärligt sätt.

Från de första stapplande stegen med en kamera i handen till att bli en erkänd expert på flygbilder har Bertil Hagberg ständigt utvecklats och utmanat sig själv. Hans karriär har varit en resa av upptäckt och förfining, där varje bild har varit en vidare utforskning av jorden och varje flygning en möjlighet att utforska nya perspektiv.

Idag står Bertil Hagberg som en mästare i sin bransch, en fotograf vars bilder inte bara fångar ögat utan också dina känslor. Hans arbete sträcker sig över landskap och horisonter, fångar ögonblick och berättar historier. Från Söderåsen till Vindelälven så har Bertil förevigat skönheten i vår planet ur luften.

I denna intervju får du chansen att lära känna Bertil som både bjuder på anekdoter från sin långa och spännande karriär samt bilder, video och miljöer tagna från hans arbete.

Bertils livsverk

Svalövs kommun har även mottagit en generös mängd av Bertils bilder, hans livsverk.

Vi ger ett stort tack till Bertil för denna överlämning!