Artikeln publicerades 15 april 2024

Glöm inte att nominera en Svalövsambassadör

Glöm inte bort att du fortfarande kan nominera en Svalövsambassadör!

Du har till den 30 april på dig att nominera en Svalövsambassadör. Det är en person eller en förening som på olika sätt i eller utanför kommunen, lyfter fram Svalövs kommun på ett positivt sätt, sprider ett positivt budskap om Svalöv eller gjort en god gärning alternativt ett gott arbete.

Vem kan nominera?
Som kommuninvånare kan du nominera och ditt förslag ska innehålla en motivering till varför den nominerade är en bra ambassadör. Det går inte att nominera anonymt. Förslagen på pristagare samordnas av Svalövs kommun.

Mer information om Svalövsambassadörer Länk till annan webbplats.

Mejla ditt förslag till utvecklingschef Hanna Åstrand, e-post

Nomineringsperiod är 1 januari - 30 april. Skicka in ditt förslag senast den 30 april.