Artikeln publicerades 4 mars 2021

Sommarjobb för unga - en introduktion till arbetslivet

Under sommaren 2021 kommer Svalövs kommun att erbjuda 50 sommarjobbsplatser till ungdomar.

Svalövs kommun erbjuder sommarjobb för unga i kommunen inom barnomsorg, äldreomsorg, park- och trädgårdsarbete, föreningsverksamhet samt inom kost och städ. För att kunna söka dessa sommarjobb måste man vara född 2004 eller 2005 samt vara folkbokförd i kommunen.

Syftet är i huvudsak att ge skolungdomar en introduktion till arbetslivet. Men det ger också kommunen en möjlighet att presentera sina verksamheter och väcka ungdomarnas intresse för att i framtiden arbeta inom kommunal verksamhet.

Sommararbetet omfattar två perioder:
Period 1: 14 juni - 5 juli
Period 2: 19 juli - 6 augusti

Läs mer om kommunens sommarjobb och hur du ansöker här.

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars!

Publicerad första gången 2021-02-04.