Artikeln publicerades 18 mars 2021

Dagverksamheten i Teckomatorp nyöppnade med invigning!

Personalen välkomnar till Tussilago i Teckomatorp - dagverksamhet för personer med demenssjukdom.

På grund av coronapandemin har dagverksamheten som riktar sig till personer med demenssjukdom varit stängd för besökare i nästan ett år. Men i måndags var det dags att öppna upp igen.

- Under tiden som det varit stängt har vi passat på att modernisera lokalerna och verksamheten och nu nystartar vi en varm och inbjudande mötesplats för den som lever med en kognitiv sjukdom, säger Ulrika Granér, demenssjuksköterska i Svalövs kommun.

I samband med invigningen passade man också på att ge verksamheten ett nytt namn och det nya namnet fick man fram genom en tävling. Det vinnande förslaget lämnades in av Ilona Sidenros från Teckomatorp och det nya namnet på verksamheten är nu Tussilago.

Kolla gärna in filmklippet från invigningen i mångdags... Länk till annan webbplats.