Artikeln publicerades 1 juni 2021

Kommunens medarbetare premieras på nytt

Kommunstyrelsens ordförande delar ut gåvokort till medarbetare.

Först ut att premieras i kommunhuset var Cathrin Mårtensson, HR-strateg. Här är det Teddy Nilsson, kommunstyrelsens ordförande, som delar ut gåvokortet.

Förra året premierades tillsvidareanställda och visstidsanställda medarbetare vid två tillfällen med gåvokort. Nu vill Svalövs kommun åter visa uppskattning med ytterligare ett gåvokort för alla fina insatser som utförs under den pågående coronapandemin.

Kommunstyrelsen har åter beslutat att visa uppskattning genom att dela ut nya gåvokort, om 500 kronor, till alla tillsvidareanställda och visstidsanställda medarbetare som tjänstgjort under perioden januari till mars 2021, såväl månadsavlönade som timavlönade.

- Det är verkligen annorlunda och onormala tider vi befinner oss i, vilket inneburit många prövningar för att anpassa våra verksamheter utifrån pandemin. Därför är det glädjande och på sin plats att vi ytterligare en gång visar våra medarbetare lite extra uppskattning, säger Teddy Nilsson (SD), kommunstyrelsens ordförande.

Utdelningen av gåvokorten till medarbetarna påbörjas under vecka 22. Gåvan ska användas för köp av varor och tjänster hos de lokala företagen i kommunen. Varje företag avgör själv om man vill ta emot och lösa in gåvokortet.

- Genom att våra medarbetare använder kortet så hoppas vi att det i dessa tider skickar positiva och uppmuntrande signaler till företagen i kommunen, säger Teddy Nilsson.