Artikeln publicerades 2 augusti 2021

Svalövsambassadör 2021 är utsedd!

Loulou Lamotte (till vänster) tillsammans med The Mamas. Foto: Lars Lundqvist, Mostphotos

Årets Svalövsambassadör är artisten Loulou Lamotte, som bor i Röstånga.

Artisten Loulou Lamotte, som egentligen heter Stephanie Louise Caroline Lamotte, bor sedan några år i Röstånga. Loulou är en välkänd sångerska och låtskrivare som med sin person och sina framgångar satt sin hemort och Svalövs kommun i fokus. Inte minst med hennes senaste framgångar tillsammans med The Mamas i Melodifestivalen.

-Loulou blir en Svalövsambassadör som verkligen har nått den breda allmänheten, både som person och med sitt artisteri och vi är väldigt glada för att hon valt Svalövs kommun som sin hemmabas, säger kommunstyrelsens ordförande Teddy Nilsson.

Utmärkelsen Årets Svalövsambassadör 2021 är ett sätt för Svalövs kommun att visa sin uppskattning för insatserna som Loulou Lamotte gjort för att på ett positivt sätt placera kommunen och Röstånga på kartan. Hon är också en mycket bra förebild för andra och en god ambassadör.

Utmärkelsen kommer att delas ut till Loulou på kommunfullmäktiges decembermöte.

Stort grattis till utmärkelsen!

Artikeln publicerades första gången 2021-08-02.