Artikeln publicerades 18 oktober 2021

Hälsovecka

Under vecka 42 kommer vårdcentralen och kommunen ut i några av våra fina byar och pratar om kommunens folkhälsa, delar ut material och ger information samt erbjuder blodtryckskontroll till alla åldrar. 

- Det var en stor succé när vi gästade ICA Teckomatorp sist. Många kom för att kolla blodtrycket, prata om hälsan och vi kunde sedan följa upp dom på vårdcentralen. Det är både roligt och viktigt att vi i primärvården syns och finns bland våra medborgare, säger Linda Hunter som driver livsstilsmottagningen på vårdcentralen Svalöv.

Var och när kan du träffa oss?

Tisdag 19 oktober kl. 15.00-18.00 Coop Svalöv.
Träffa Mikael Lindberg, folkhälsosamordnare i kommunen, sjuksköterska Linda från vårdcentralen tar blodtryck och informerar. Coop bjuder på fika.

Torsdag 21 oktober kl. 13.00-17.00 ICA Teckomatorp.
Fokus på våra äldre! Äldre mottagningen från vårdcentralen finns på plats med information till dig som är 75+ och anhöriga. Men alla åldrar är välkomna! ICA bjuder på fika.

Fredag 22 oktober kl. 14.00-17.00 ICA Röstånga.
Sjuksköterska Linda tar blodtryck och informerar. Distriktsköterska Stina som är lokal Röstånga bo informerar om sårvård och hudbesvär. Ica bjuder på fika.

Varmt välkomna att träffa oss och höra mer om vårt samarbete med livsmedelsbutikerna i Svalövs kommun. Tillsammans för en bättre folkhälsa!