Sommarlovsaktiviteter 2024

Barn som springer på ett grönskande fält.

Under sommaren händer det mycket roliga och spännande saker runt om i Svalövs kommun. Här på sidan presenterar vi aktiviteter som riktar sig till barn och ungdomar. Den 13 juni startar sommarlovsaktiviteterna.

Sommarvärdarna fixar aktiviteter för barn och unga

Under sommaren anordnar våra sommarvärdar och föreningar roliga aktiviter för alla sommarlovslediga. Aktiviteterna är igång från och med vecka 24 till och med vecka 37.

Årets sommarvärdar är Robin Hofsö och Ida Malm, som utlovar spännande aktiviteter. Allt ifrån bangolf, disco, opera, BMX- cykelläger, fotboll, bad i Röstånga till sommarallsång.

Du håller koll på sommarvärdarnas aktiviteter via Instagram - aktivtsvalov. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Sommarvärdarnas aktiviteter kommer även att presenteras veckovis i programmet nedan.

Har du tips, önskemål eller frågor om sommarlovsaktiviteterna kan du slå en signal till vår aktivitetssamordnare Emmelina Krantz på 0418-47 52 20.

Ta gärna också en titt i sommarlovsprogrammet längre ner på sidan.

Program - vecka 26

Tisdag 25 juni

10.00-12.00 Pimpa en tygkasse. Svalövs bibliotek. Ålder 4-12 år.
13.00-15.00 Pimpa en tygkasse. Aktivitetshuset, Svalöv. Ålder från 13 år och uppåt.

Kom och få en tygkasse av oss, eller ta med dig en egen som du vill pimpa. Vi står för material som bland annat tygfärg, tygpennor, knappar och garn!

Onsdag 26 juni

18.00-20.00 Grillkväll, Grillplatsen i Nackarpsdalen, Röstånga

Prova på att spela frisbee i den vackra naturen och grilla korv med oss!

Övrigt

Veckoprogrammet uppdateras varje fredag. Ovanstående är bara ett urval av allt roligt som händer i sommar. För att ta del av alla aktiviteter, håll koll i sommarlovsprogrammet.

Material finns att låna på alla aktiviteter. För mer information angående aktiviteterna, se vår instagramsida.